Category Archives: Okategoriserade

3D-modellering

3D-modellering
Vi tycker att 3D-modellering är den mest intressanta delen i skapandeprocessen för tredimensionella projekt.
En tydlig placering av varje punkt och eleganta kurviga linjer är förutsättningar för skapande av en kvalitativ 3D-modell.
Även om det inte enbart är 3D-modellering som avgör projektets nivå är det den som sätter kvalitetsribban för slutresultatet.
Kontakta oss om du behöver högkvalitativa 3D-modeller som är gjorda efter dina mönster, skisser, och ritningar samt om du har ett designprojekt som du vill se i en fotorealistisk kvalitet. Fortsätt läsa

Balett Regler

Betalning

Betalning görs till bankgiro eller kontant . Kursavgiften skall vara oss tillhanda senast vid andra lektionstillfälle efter kursstart. Vid anmälan tätt inpå eller efter kursstart gäller betalning oss tillhanda senast 14 dagar från kursbekräftelsens datering. Vid försenad betalning påförs en avgift på 150 kr, detta gäller även vid försenad delbetalning.
Prova på lektion Fortsätt läsa

Svenska-ryska och ryska-svenska skriftliga översättningar

Översättningar: professionellt, effektivt och till ett bra pris

Vi arbetar efter följande riktlinjer:

• Effektivitet. Skriftliga översättningar måste ibland göras inom en begränsad tid. Vi förstår att, för våra kunder, har en professionell översättning inom den angivna tiden en stor betydelse och vi försöker därför att utföra beställningen inom kortast möjliga tidsramar. Fortsätt läsa